Reviews

Deze mooie reviews mocht ik ontvangen:

zie dit uitgebreide review bij ‘berichten’

Plezierig, interessant als methode ook. Als je begint in het hier en nu, ontdek je toch altijd weer hoe verweven je beleving nu is met oude draden in je geschiedenis. Dat verheldert en relativeert.

Ik vond het een verfrissende aanpak, was blij verrast, voelt als het bij de kern aanpakken van waar ik tegenaan loop. Weer ervaren wat mijn grootste verlangens zijn en dat je door een gedachtensprong eigenlijk die verlangens al kan vervullen, zelf.

Door de methode waarmee Margret werkt, kwam ik op een speelse en toegankelijke manier snel bij mijn gevoel en emoties.

Haar warmte en integriteit maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Margret welcomes open discussion devoid of judgment. She is very knowledgeable and intelligent, and yet she continues to learn and it is clear she loves doing so. I appreciated that I could truly feel that Margret listened to what I was saying, and in her responses I found valuable wisdom and experience.

Vanaf het moment dat ik bij je binnen stapte, had je mijn vertrouwen en dat is denk ik heel belangrijk.

Online-sessies tijdens Corona:

Ik ervaar Margret in het samen oefenen als een prettig laagdrempelige collega, die goed aansluit en je tamelijk snel bij een nieuwe ervaring en inzicht weet te brengen. Ik ben heel blij met haar expertise als coachend supervisor en zou zeker aanbevelen hier gebruik van te maken.

De eerste sessie was meteen al verrassend: binnen een half uur kwam ik tot de kern van mijn achterliggende knelpunt. Vervolgens konden mijn pijnlijke gevoelens vanuit een speelse en creatieve manier in een kader geplaatst worden en werd ik uitgenodigd om er ‘een nieuwe draai’ aan te geven. Ik ervoer dat in mijn lichaam als een heel fijn gevoel. Ik kan nu al ieder moment dat ik klem zit teruggaan naar dit gevoel en ik voel dat het al helpt. Ik vind het echt bijzonder hoe doeltreffend het werkt en ben er heel blij mee.

Een later bericht van deze cliënte:  Wat mij betreft heb ik ervaren dat ‘geen steun hebben gekregen’ getransformeerd is naar wel steun in het heden voelen. Dit geeft mij het gevoel van meer compleet zijn en ook trots op mijzelf want ik voel mij sterker en autonomer. De volgende stap zou verbinding kunnen zijn…dit heb ik niet echt meegekregen van huis uit…hoe doe je dat terwijl je bij je zelf blijft? Daarvoor zou ik nog eens een sessie willen afspreken bij jou.