Lichaamsgerichte coaching

Onrust in je lijf of onvrede met jezelf

Herken je die soms ongerichte energie in je lijf en het vage gevoel dat je iets veranderen wil? Iets waarover je je blij en tevreden kunt voelen? Maar heb je nog geen idee hoe en wat? Weet je al dat ‘praten over’ niet voldoende helpt, dat je meer ‘uit je hoofd wil zijn en meer in je lijf’? Je weet al dat lichaam en geest één zijn. Maar lang niet altijd voelt het zo.

Jezelf serieus nemen helpt

Ik ben een lichaamsgerichte coach die samen met jou je ontevredenheid over bepaalde delen in je leven onderzoekt. Ik zie het non-verbale en vraag verder naar wat er in je omgaat. Ook sensaties waar nog geen woorden voor lijken te zijn, maar waar wel jouw diepere drijfveren te vinden zijn. Ik luister naar wat je zegt en uitdrukt. Door te kijken naar waar jij tegen aan loopt en wat belangrijk voor je is, wordt dankzij de methode gestoeld op de Pessotherapie duidelijk wat je nodig hebt. 

lees verder hoe een Pessotherapeut werkt

Hier zie je mijn mailadres voor het maken van een telefonische afspraak. Mijn ervaring is dat 1 sessie wanneer je de methode al enigszins kent al enorm veel oplevert.

Dans Psyche